Εκδηλώσεις

Εκδήλωση κατά της ενδοσχολικής βίας

Κατηγορία: Εκδηλώσεις

Η εκδήλωσή μας κατά της ενδοσχολικής βίας, κάθε χρόνο αποτελεί την κορύφωση και το επιστέγασμα όλων των δράσεων, που πραγματοποιούμε ως σχολείο με σκοπό την ενημέρωση , τον προβληματισμό , την ευαισθητοποίηση , την πρόληψη αλλά και την καταστολή , την καταπολέμηση αυτού του σημαντικού προβλήματος.

Διαβάστε περισσότερα: Εκδήλωση κατά της ενδοσχολικής βίας

"Όχι στον σχολικό εκφοβισμό"

Κατηγορία: Εκδηλώσεις

                        Στοχεύοντας στην πρόληψη και την αντιμετώπιση του φαινομένου του ενδοσχολικού εκφοβισμού, το σχολείο μας καθ?όλη           τη διάρκεια της χρονιάς οργάνωσε και υλοποίησε μια σειρά ενεργειών και δράσεων.

Αφετηρία των δράσεων αυτών υπήρξε η ενημέρωση  και των τριών τάξεων σχετικά με το φαινόμενο της ενδοσχολικής βίας και συγκεκριμένα με τις μορφές που μπορεί να πάρει , τις συνέπειες που επιφέρει καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε όλοι μαζί να την αντιμετωπίσουμε.

Το επιστέγασμα της προσπάθειάς μας αποτέλεσε η εκδήλωση της 6η Μαρτίου 2015 στον κινηματογράφο "Δρήρος". Σ ΄αυτήν παρουσιάστηκαν από τους ίδιους τους μαθητές όλα αυτά που δημιούργησαν στα πλαίσια διαγωνισμών πανελλήνιων και ενδοσχολικών με στόχο, πάντοτε,  την ευαισθητοποίηση τους  πάνω στο συγκεκριμένο πρόβλημα και ταυτόχρονα την προαγωγή  της έκφρασης τους μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργία.

Διαβάστε περισσότερα: "Όχι στον σχολικό εκφοβισμό"

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες