Μαθητές

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ "ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ"

Κατηγορία: Μαθητές

Μια πολύ σημαντική διάκριση για το Γυμνάσιο Νεάπολης ήρθε με τη συμμετοχή στον πανελλήνιο διαγωνισμό "Λέμε όχι στον σχολικό εκφοβισμό". Δύο διαφορετικές ομάδες μαθητών έλαβαν μέρος, ενώ διακρίθηκαν οι μαθητές Ανθή Γκέκα και Γιάννης Αθενάκης ,οι οποίοι αποτέλεσαν την ομάδα«Bullying is Over» και συμμετείχαν με την ταινία ψηφιακού κόμικ "Το ημερολόγιο" . Η ομάδα απέσπασε την τιμητική διάκριση "Η πιο συγκινητική εργασία" και κλήθηκε μαζί με την υπεύθυνη καθηγήτρια Γαλανάκη Κατερίνα να παρακολουθήσουν στην Αθήνα την τελετή βράβευσης.

Διαβάστε περισσότερα: ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ "ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ"

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Κατηγορία: Μαθητές

Η Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών προκήρυξε για το έτος 2016 Πανελλήνιους και Παγκύπριους Λογοτεχνικούς Διαγωνισμούς για Παιδιά και Εφήβους.

Το σχολείο μας συμμετείχε στην κατηγορία " Παιδικό και Εφηβικό Διήγημα" με τα έργα δύο μαθητριών μας, της Ειρήνης Διαλυνά και της Μαρίνας Παντερμαράκη, συνεχίζοντας έτσι την καλή παράδοση τόσο της συμμετοχής μας σε πανελλήνιους σχολικούς διαγωνισμούς , όσο και της λογοτεχνικής παραγωγής.

Επιθυμούμε να συγχαρούμε τις δύο μαθήτριες για την όρεξη , το μεράκι και τη δημιουργικότητά τους.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι , ωστόσο για τη διάκριση της Ειρήνης Διαλυνά στον συγκεκριμένο διαγωνισμό , καθώς απέσπασε τον  Γ΄ Έπαινο στην κατηγορία της.

Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν την καλή προπάθεια και να είναι στο μέλλον εξίσου δημιουργικές!

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες